OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. december 9., péntek 17:46

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2022. december 9., péntek (OS) - Újbuda nevét megszégyenítve, közpénzen nyilvánít politikai véleményt közéleti lapjában a kerület vezetése

    Felháborító, hogy az újbudai önkormányzat által kiadott közéleti lapban már a látszatra sem ügyelnek, és az a kerület vezetésének politikai szócsövévé vált.
Abban a kiadványban, amely a kerület minden polgárának tájékoztatását kellene, hogy szolgálja, rendre az a baloldali retorika köszön vissza, amelynek valóságtartalma távol áll a valóságtól. A szándékosan helyesírási hibával megjelentetett főcím ismét egy olyan durva véleménynyilvánítás, amit a kerületben élőket politikai hovatartozástól függetlenül tájékoztatni szolgáló lap nem engedhet meg magának! A kiegyensúlyozott tájékoztatás elve és gyakorlata is sérül, amely ezek szerint nem célja a szerkesztőknek.
Minden bizonnyal a lapot kiadó polgármester előtt nem ismeretlen ez az elfogultság, de a mostani eset világosan mutatja, hogy szintet lépett az egyoldalú véleményközlés, ezért felszólítjuk László Imre polgármestert, hogy haladéktalanul vonja vissza Molnár Krisztina ügyvezető és Tóth István Gergely főszerkesztő kinevezését, mert nem alkalmasak a patinás lap értékeinek megőrzésére. Ez a lap így, ilyen tartalommal, nem méltó Újbuda nevéhez és közösségének értékeihez.

A Fidesz-KDNP újbudai képviselőcsoportja

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.