OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 17. péntek
Ismertető


2023. április 18., kedd 11:30

A Fidesz közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. április 18., kedd (OS) - A dollárbaloldal dobra akarja verni az erzsébetvárosiak még megmaradt közös vagyonát is

        Az erzsébetvárosi dollárbaloldal az önkormányzat tartalékainak felélése után most végkiárusítani akarja az összes, több milliárd forint értékű még mozdítható önkormányzati ingatlant. Az erzsébetvárosi FIDESZ-KDNP frakció elutasítja az erzsébetvárosiak maradék közös vagyonának példátlan és felelőtlen dobra verését és mindent meg fog tenni, hogy megvédje az erzsébetvárosi polgárok közös vagyonát a dollárbaloldaltól.
     Az erzsébetvárosi önkormányzat következő testületi ülésének napirendjén szerepel a dollárbaloldal polgármesterének, Niedermüller Péternek az a javaslata, hogy több milliárdos nagyságrendben az összes még mozdítható ingatlanát adja el Erzsébetváros. A javaslat azt jelenti, hogy a dollárbaloldal alig egy évvel az önkormányzati választások előtt teljesen ki akarja árusítani az erzsébetvárosi emberek közös vagyonát. Ilyen brutális nagyságrendű önkormányzati ingatlan kiárusítást a rendszerváltoztatás óta nem hajtott végre a VII. kerület önkormányzata.

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.