OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2023. április 26., szerda 10:43

A Honvédelmi Minisztérium közleménye
    Budapest, 2023. április 26., szerda (OS) - A Magyar Honvédség vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár vadászpilótái 2023. április 27-én csütörtökön a hajnali órákban 05.30-tól körülbelül 40 perc időtartamban, 3 db JAS-39 Gripen vadászrepülőgéppel kismagasságban kiképzési repüléseket hajtanak végre.

        A kiképzési repülések elsődleges célja a pilóták képzettségének fenntartása a légtérvédelem folyamatos biztosítása érdekében.
A repülések során Nagymaros, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Zebegény, Verőce, Kisoroszi települések térségében a megszokottól eltérő, fokozott hanghatásra lehet számítani.
     A Magyar Honvédség kéri a lakosság szíves megértését és türelmét.

     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.