OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 11. szombat
Ismertető


2023. augusztus 31., csütörtök 16:34

A Fidesz közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. augusztus 31., csütörtök (OS) - Gyurcsányék háborúpártiak, ma egyeztek meg egy háborút támogató amerikai képviselővel. Pressman tartotta nekik a gyertyát.

    Gyurcsánynéval folytatott megbeszélést Biden embere az az David Pressman budapesti amerikai nagykövet. A találkozó különlegessége volt, hogy Pressman mellett részt vett a megbeszélésen az a Jason Crow is, aki az egyik leghangosabb háborúpárti amerikai demokrata politikus, és aki egyben a Trump ellen koholt vádaskodások vezére.

A Gyurcsánynéval való találkozó valószínűleg most is egyoldalú volt, hiszen ahogy David Pressman eddig is mindig ki akarta oktatni a magyar kormányt, hogy mi a jó Magyarországnak, és a magyar embereknek, úgy Jason Crow is ezt tette, hiszen már a találkozó előtt jelezte, hogy Ukrajna támogatása miatt érkezett. A háborúpárti demokrata politikus azonban nem csak támogatja, de folyamatosan sürgeti is a Biden-adminisztrációt, hogy minél több fegyvert, lőszert, rakétát, és vadászrepülőket küldjenek minél gyorsabban Ukrajnának.
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.