OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2023. szeptember 28., csütörtök 12:53

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium közleménye
    Budapest, 2023. szeptember 28., csütörtök (OS) - Nem lesz változás a szabályozott szakmában

        A Kormány kifejezetten az Európai Unió által kiadott irányelv elvárásainak megfelelően kezdte meg a szabályozott szakmák felülvizsgálatát, amelynek társadalmi vitája 2023. szeptember 14-én indult. A társadalmi vita lezárult, a Kormány, ahogy korábban, úgy most is a magyar vállalkozások oldalán áll, így a beérkező javaslatok és visszajelzések alapján a Gazdaságfejlesztési Minisztérium arról döntött, hogy a felülvizsgálatot azonnali hatállyal felfüggeszti.
     A Kormány nemcsak megvédi a családokat és a munkahelyeket, hanem mindent megtesz a dolgozók biztonságos munkavégzése és egészsége érdekében is. Ennek megfelelően nem kerül sor az érintett jogszabályok módosítására, azok változatlanok maradnak.

     Kiadó: Gazdaságfejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.