OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2023. október 1., vasárnap 10:23

Az LMP - Magyarország Zöld Pártjának közleménye
    Budapest, 2023. október 1., vasárnap (OS) - LMP: a szlovák választásokról -

    LMP: a szlovák választásokról

A szlovák választások legfontosabb és egyben legszomorúbb eredménye, hogy a felvidéki magyarságnak nem lesz képviselete a törvényhozásban.

Meggyőződésünk, hogy ebben a rettentően nehéz helyzetben, a törvényhozáson kívül kell mindenkinek azon dolgoznia, hogy a felvidéki magyarságnak érdemi érdekképviselete legyen. Ebben a munkában az LMP-Magyarország Zöld Pártja természetesen partnerséget kínál.

Nekünk, zöldeknek az az alapvetésünk, hogy a régiónkban olyan szövetségi rendszer jöjjön létre, amely elutasítja, hogy Kelet-Európa a Nyugat hulladéklerakója, hátsó udvara és összeszerelő üzeme legyen. A Smer választási győzelme e tekintetben nem megnyugtató: a bel- és külpolitikai olcsó populizmus mindig a centrumországoknak és gazdasági erejüket adó nagyvállalatoknak kedvez.

LMP sajtó

     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.