2024. május 2. csütörtök

2023. október 22., vasárnap 09:11

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye
    Budapest, 2023. október 22., vasárnap (OS) - A Nyugat  Lángja Mozgalom megvédi, Magyarország vizeit, környezetét és polgárait, a veszélyes akkumulátorgyáraktól!

Megalakult országosan a “ Nyugat Lángja Mozgalom! “ Hosszú menetelés" címmel folyamatos performanszokat, demonstrációkat tervez és szervez ezentúl, az eredetileg soproni és a kilakoltatások ellen fellépő , de ma már országos “NYUGAT LÁNGJA Mozgalom “ a mérgező és környezetszennyező, sugárzó, 40-50 darab épülő, kínai és más, környezet és vízgyilkos akkumulátorgyár ellen!  A helyszínek folyamatosan változnak majd. A tervezett gyárak előtt, minisztériumok előtt , de rendszeresen fognak akciózni a Kínai Népköztársaság  Nagykövetsége és más, kínai érdekeltségek előtt is.
     A NYUGAT LÁNGJA Mozgalom" gyakorivá és országossá teszi a demonstrációit, mert a hatalom és a rosszindulatú, környezetszennyező, veszélyes tőke, csak ebből ért.  Nem hagyhatjuk, hogy a kínai kalandor (karvaj) tőke, megmérgezze hazánk területét és országszerte, vizeinket megsemmisitő, betegségeket terjesztő gyárakat építsen, gyilkolva nemzetünk tagjait. Rendszeresen tesznek majd le virágot a nagykövetség elé, az Akkugyárak áldozatainak emlékére. Örömmel veszik, ha saját településén mindenki létrehoz egy önvédelmi, zöld, NYLM csoportot és a hírláncokon, valamint a szerveződő folyamatos on-line akciókon  keresztül, hatékonyan es radikálisan tudják az ország népének jogos érdekeit képviselni…. “ CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET"     NYUGAT LÁNGJA MOZGALOM

Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért