OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2023. október 22., vasárnap 09:11

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye
    Budapest, 2023. október 22., vasárnap (OS) - A Nyugat  Lángja Mozgalom megvédi, Magyarország vizeit, környezetét és polgárait, a veszélyes akkumulátorgyáraktól!

        Megalakult országosan a “ Nyugat Lángja Mozgalom! “ Hosszú menetelés" címmel folyamatos performanszokat, demonstrációkat tervez és szervez ezentúl, az eredetileg soproni és a kilakoltatások ellen fellépő , de ma már országos “NYUGAT LÁNGJA Mozgalom “ a mérgező és környezetszennyező, sugárzó, 40-50 darab épülő, kínai és más, környezet és vízgyilkos akkumulátorgyár ellen!  A helyszínek folyamatosan változnak majd. A tervezett gyárak előtt, minisztériumok előtt , de rendszeresen fognak akciózni a Kínai Népköztársaság  Nagykövetsége és más, kínai érdekeltségek előtt is.  
     A NYUGAT LÁNGJA Mozgalom" gyakorivá és országossá teszi a demonstrációit, mert a hatalom és a rosszindulatú, környezetszennyező, veszélyes tőke, csak ebből ért.  Nem hagyhatjuk, hogy a kínai kalandor (karvaj) tőke, megmérgezze hazánk területét és országszerte, vizeinket megsemmisitő, betegségeket terjesztő gyárakat építsen, gyilkolva nemzetünk tagjait. Rendszeresen tesznek majd le virágot a nagykövetség elé, az Akkugyárak áldozatainak emlékére. Örömmel veszik, ha saját településén mindenki létrehoz egy önvédelmi, zöld, NYLM csoportot és a hírláncokon, valamint a szerveződő folyamatos on-line akciókon  keresztül, hatékonyan es radikálisan tudják az ország népének jogos érdekeit képviselni…. “ CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET"     NYUGAT LÁNGJA MOZGALOM  

     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.