OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 13. hétfő
Ismertető


2023. október 28., szombat 11:26

A Mi Hazánk frakció közleménye
    Budapest, 2023. október 28., szombat (OS) - Újabb Mi Hazánk-siker: 18 év alatt nem látogatható a Nemzeti Múzeum kiállítása

    A Mi Hazánk kezdeményezése nyomán 18 év alattiak nem látogathatják tovább a Nemzeti Múzeum kiállítását, mert az sérti a gyermekvédelmi törvényt. Erről Csák János illetékes miniszter tájékoztatta a Mi Hazánkat, megállapítva a törvénysértést.

A Mi Hazánk képviselőjeként törvényességi felügyeleti eljárás lefolytatását kértem Csák János minisztertől a Nemzeti Múzeumban megtekinthető Nemzetközi Sajtófotó Kiállítás tartalma miatt, azon ugyanis a 2022-es év legfontosabb eseményeként jelenítik meg az "LMBTQ+-kisebbség elleni erőszakot", illetve a "meleg idősotthont" ábrázoló képsorozaton tekinthetik meg az odalátogatók például azt, hogy női ruhába és tűsarkúba öltözött férfiak rúzsozzák magukat. Megkeresésemre válaszul Csák János közölte, hogy a családok védelméről szóló törvény érvényre jutásának biztosítását kérte számon L. Simon László főigazgatón, így a múzeum szigorította a kiállítás megtekintésének szabályait, és 18 év alattiak számára ezentúl nem értékesít jegyet.

Újabb konkrét siker tehát a Mi Hazánk kezdeményezése az LMBTQ-propaganda megállítása terén, azonban nem dőlhetünk hátra, mert ez csak egy csepp a tengerben. A Mi Hazánk ahogy eddig is, ezután is a hagyományos családmodell értéke mellett áll ki.

Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese

     Kiadó: Mi Hazánk frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.