2024. május 9. csütörtök

2023. október 29., vasárnap 10:37

A KIM - Családokért Felelős Államtitkárság közleménye (4. rész)
    Budapest, 2023. október 29., vasárnap (OS) - Idén tízen részesültek Családokért díjban, valamint több mint hetven cég, szervezet, szolgáltató nyerte el Családbarát Munkahely címet

Don Bosco Nővérek Szent Család Óvodája; Egri Tankerületi Központ; ÉLTEX Kereskedelmi és Fuvarozó Kft.; Encsi Polgármesteri Hivatal; Eötvös József Főiskola; Eötvös Loránd Tudományegyetem; ESAB Hegesztőgép, Vágógép, Hegesztőanyag Forgalmazó és Szolgáltató Kft.; Eszterházy Károly Katolikus Egyetem; Fertőendréd Község Önkormányzata; Filadelfia Evangélikus Egyházközség; Flesch Károly Közművelődési, Könyvtári, Kulturális és Városmarketing Közhasznú Nonprofit Kft.; Fővárosi Vízművek Zrt.; Gógánfa Község Önkormányzata;Goldmark Károly Művelődési Központ és Könyvtár; Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőrfőkapitányság; Halas Tűzvédelem Kft.; Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár; Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Zrt.; Kaposvári Szakképzési Centrum; Keszthelyi Polgármesteri Hivatal; Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság; Közbeszerzési Hatóság; Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság; Losonczi Innovation Kft.; Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság; Magyar Nemzeti Bank; Magyarországi Református Egyház; Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár; Nagymágocs Nagyközségi Önkormányzata; NagyrábéNagyközség Önkormányzata; Nemzeti Információs Központ; Nemzeti Táncszínház Nonprofit Kft.; Nemzeti Választási Iroda; Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata; Ongai Polgármesteri Hivatal; Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet;

Kiadó: KIM - Családokért Felelős Államtitkárság