OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2023. november 9., csütörtök 10:48

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. november 9., csütörtök (OS) - A KEP a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari múzeumban

    A Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete 40 éves évfordulójának első ünnepi eseményét 2023. november 8-án tartotta meg a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari múzeumban. Az est főszervezője Bártfai Endre, a KEP sajtószóvivője és Ifjúsági tagozatának koordinátora, a BGE KVIK nyugdíjas mesteroktatója volt. Az eseményen, mely mottója az "Egy vitrintől egy kiállításig" lett, részt vettek az egyesület tagjai, korábbi elnökei, Flesch Tamás, az MSZÉSZ elnöke, Dr. Kraft Péter korábbi turisztikai helyettes államtitkár, Dr. Török Róbert, az mkvm igazgatója. Az elhangzott beszédekben a felszólalók – Flesch Tamás, Török Róbert, Buday Péter jelenlegi Aranykulcs elnök, Kraft Péter, Radich Mátyás és Ungár Tamás korábbi elnökök - elmondták gondolataikat az "Aranykulcsos" concierge jelentőségéről, visszaemlékeztek szakmai múltjukra, egyesületi tevékenységükre. Bártfai Endre előadásában bemutatta az "Aranykulcs Szakmai Kör" megalakulásának folyamatát, annak legfontosabb pillanatait, az alapító tagokat – Gunst András, Kalmár György, Kappanyos József, Lajos László, Varga László, Csordás Imre -, és beszélt a várhatóan 2025 első félévében megrendezésre kerülő kiállítás tervéről.

További részletek a KEP honlapján érhetők el.

     Kiadó: Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.