OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető


2023. november 15., szerda 09:31

A Humánpolitika.com Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. november 15., szerda (OS) - Lehet adómentes a vállalati egészségkultúra? Az idei beneFit Prize pályázat egyik kiemelt célja, hogy a vállalatok egészségmegőrzésbe fektetett programjaik a jövőben adómentességet élvezhessenek Magyarországon.

    Kihirdették az idei beneFit Prize pályázat nyerteseit! "Minden egyes munkavállalói egészségfejlesztésre fordított forint négyszeresen térül meg a vállalatok és az ország számára, mindez 5 millió munkavállalóra vetítve akár 91 milliárd Ft/év megtakarítás lehetne" hangzott el Dr. Mihalik Zsuzsa a beneFit Prize alapítója és az AYCM tulajdonosának megnyitó beszédében. Többek között ezért is tartotta fontosnak, hogy Dr. György László Gazdaságstratégiai feladatokban való szakmai közreműködésért felelős kormánybiztos elfogadta a Gála fővédnöki felkérését és jelenlétével megtisztelte a gálaeseményt, hiszen a díj alapítója szeretné ügyüknek megnyeri a kormányzatot, s az egészségfejlesztést célzó béren kívüli juttatások adóterheit csökkenteni.A beneFit Prize egy olyan egyedülálló lehetőség hazánkban, ahol a vállalatok bemutathatnak minden olyan gyakorlatot, amellyel gondoskodó vállalatként támogatják a munkavállalói jóllétet. A 2023-as díjátadó gála november 9-én a Millennium Kávéház- és Étteremben került megrendezésre.
Az esemény házigazdája Kovács András Péter volt. A szakmai zsűri közel 100 sikeres pályázati anyag közül választotta ki a legjobbakat. További információ a beneFit Prize weboldalán.

     Kiadó: Humánpolitika.com Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.