2024. május 17. péntek

2023. november 22., szerda 14:51

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2023. november 22., szerda (OS) - Tizenegyest rúghatunk!

Mondhatjuk, hogy a polgári kezdeményezések, egyre sűrűbbé és erőteljesebbé válnak, okai ismertek. 2024-ben nemzeteink népei az EU parlamenti választások kapcsán nagy felújítást végezhetnek, a mára már hibát hibára halmozó intézményrendszeren. A maradék időben a személyi állomány is átvilágításon eshet keresztül, hiszen némelyek a korrupció fogságában vergődnek.
     Az unióban élő választópolgárok hazai pályán vívhatnak győztes csatát azon pártokkal szemben, akik EU-s parlamenti küldöttjeikkel, polgáraik sorskérdéseit hátrahagyva sefteltek hazájuk kárára.
     Kormányunk polgárainknak 11 pontban tálcán kínálja nemzeti konzultáción a részvételt.
     A labda már a 11-es ponton van. Ritka alkalom ez, akár 4-5 millióan egy jól irányzott "lövéssel" a konzultációs lapok kitöltésével, az európai közjó felé irányíthatjuk érdekeink hajóját.
     Európa határait védve, lakosságunk házainak családi melegét biztosítva, a szülők felelősségével megalapozhatjuk, gyermekeink, unokáink jövőjét.
     A sípszó elhangzott, megfontolva helyezzük a "labdát" a jobbsarokba!

Csizmadia László a CÖKA kuratóriumának elnöke

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány