OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 28. szerda
Ismertető


2023. november 28., kedd 11:22

A KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány közleménye
    Budapest, 2023. november 28., kedd (OS) - LEGYÉL TE IS ANGYAL! Száz álom válhat valóra karácsony alkalmából a Karitáció Alapítvány segítségével

    A mai nappal ’adakozó kedden’, veszi kezdetét a Karitáció Alapítvány és az NN Biztosító Zrt. közös, ünnepi programja, melynek célja, hogy több mint 100 rászoruló gyermek élhesse át a karácsony csodáját. Az Alapítvány és az NN Biztosító együttműködése negyedik évéhez érkezett. Az elmúlt három évben már közel félezer gyermeknek okozhatott örömet, megmutatva milyen, amikor ő is kap ajándékot. Adakozó kedd, a mai nap nemzetközi nevén Giving Tuesday pedig az évnek azon napja ami a jótékony cselekedetekről és az adományozás ünnepléséről szól. Hálás szívvel köszönjük eddigi összes ajándékozó Angyalunk támogatását az elmúlt évekből! Ennek szellemében hívunk egy nemes gesztusra -ha megteheted- hogy egy nehéz sorsú gyermek számára tedd szebbé a karácsonyt, kívánságának teljesítésével! LEHETSZ TE IS ANGYAL! – ehhez mindössze fel kell keresned a Karitáció Alapítvány honlapját és teljesíteni egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát 2023. december 5-ig! Az ajándékok a beérkezést követően ünnepi csomagolást kapnak és az NN Biztosító Zrt. munkatársai, valamint az Alapítvány önkéntesei személyesen adják át a gyermekeknek közvetlenül karácsony előtt. Együtt csodákra vagyunk képesek!
     Kiadó: KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.