OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető


2023. november 28., kedd 14:32

A Mi Hazánk frakció közleménye (3. rész)
    Budapest, 2023. november 28., kedd (OS) -

    Míg az Országgyűlés Házbizottságában a baloldali pártok kizárólag a NATO-bővítést javasolják mindig napirend-kiegészítésként idegen érdekek alapján (a finnek ügyében pedig már sajnos célt is értek a kormánynál), addig a Mi Hazánk ma is számos javaslatot tett: az alkotmányos mulasztások orvoslását, a készpénzfizetés alaptörvényi védelmét és a Btk.-szigorítást célzó törvényjavaslatunk napirendre vételét, azonban a Fidesz ismét nem támogatta ezeket, csak a választási rendszer reformját. 2010 óta 40 ellenzéki javaslatot vettek tárgysorozatba, köztük Szabó Tímea (Párbeszéd) Az országos népszavazási eljárás módosításáról szóló és Karácsony Gergely A kampányfinanszírozás átláthatóvá tételével kapcsolatos törvények módosításáról szóló törvényjavaslatát.

A teljes bejegyzés elérhető Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnökének X-oldalán(korábbi nevén Twitter).

     Kiadó: Mi Hazánk frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.