OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2023. november 28., kedd 15:53

A Jobbik - Konzervatívok közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. november 28., kedd (OS) - Mi szóltunk: így veszik el a migránsmunkások a magyarok munkáját!

        Mint ismert, a makói Continental gyár több tucat emberét rúgta ki, miután azok betanították a gyárhoz újonnan érkező migránsmunkásokat. A Jobbik-Konzervatívok vérlázítónak tartja a cég döntését, éppen ezért ma a gyár előtt tiltakozott a kirúgások és a migránsmunkások behozatala ellen.
     Hónapok óta figyelmeztetünk: az ázsiai migránsmunkások számolatlan behozatala nemcsak, hogy tönkre fogja tenni hazánk kultúráját, alacsonyan tartja a magyar béreket, de veszélybe sodorja a magyar emberek munkáját is. A makói Continental gyárban pedig megtörtént a legrosszabb, amitől tartottunk: sajtóhírek szerint 50 magyar honfitársunk veszítette el a munkáját, 50 magyar család megélhetése került veszélybe karácsony előtt a migránsmunkások foglalkoztatása miatt.
     Figyelmeztettünk mindenkit a kormány veszélyes tervére, figyelmeztettünk mindenkit arra, hogy a Fidesz számára nem fontosak a magyar emberek, csak a saját politikai érdekeik, és sajnos igazunk volt. Most pedig lelepleződött a folyamatosan szajkózott hazugságuk is: nem igaz az, hogy a migránsmunkások nem veszélyeztetik a magyar emberek munkáját!
     Szégyenletes, hogy karácsony előtt bárkit is kirúgnak a munkahelyéről, és még szégyenletesebb, hogy mindezt megalázó módon tették, hiszen az elbocsátott dolgozók a sajtóból értesültek arról, hogy megszűnt a munkájuk.
     Látható, hogy a kormány zöld utat adott a bevándorlásnak, mi viszont elutasítjuk a migráció minden formáját!

     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.