2024. július 27. szombat

2023. november 28., kedd 15:53

A Jobbik - Konzervatívok közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. november 28., kedd (OS) - Mi szóltunk: így veszik el a migránsmunkások a magyarok munkáját!

Mint ismert, a makói Continental gyár több tucat emberét rúgta ki, miután azok betanították a gyárhoz újonnan érkező migránsmunkásokat. A Jobbik-Konzervatívok vérlázítónak tartja a cég döntését, éppen ezért ma a gyár előtt tiltakozott a kirúgások és a migránsmunkások behozatala ellen.
     Hónapok óta figyelmeztetünk: az ázsiai migránsmunkások számolatlan behozatala nemcsak, hogy tönkre fogja tenni hazánk kultúráját, alacsonyan tartja a magyar béreket, de veszélybe sodorja a magyar emberek munkáját is. A makói Continental gyárban pedig megtörtént a legrosszabb, amitől tartottunk: sajtóhírek szerint 50 magyar honfitársunk veszítette el a munkáját, 50 magyar család megélhetése került veszélybe karácsony előtt a migránsmunkások foglalkoztatása miatt.
     Figyelmeztettünk mindenkit a kormány veszélyes tervére, figyelmeztettünk mindenkit arra, hogy a Fidesz számára nem fontosak a magyar emberek, csak a saját politikai érdekeik, és sajnos igazunk volt. Most pedig lelepleződött a folyamatosan szajkózott hazugságuk is: nem igaz az, hogy a migránsmunkások nem veszélyeztetik a magyar emberek munkáját!
     Szégyenletes, hogy karácsony előtt bárkit is kirúgnak a munkahelyéről, és még szégyenletesebb, hogy mindezt megalázó módon tették, hiszen az elbocsátott dolgozók a sajtóból értesültek arról, hogy megszűnt a munkájuk.
     Látható, hogy a kormány zöld utat adott a bevándorlásnak, mi viszont elutasítjuk a migráció minden formáját!

Kiadó: Jobbik - Konzervatívok