OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2023. november 28., kedd 18:38

A Magyar Sommelier Club közleménye
    Budapest, 2023. november 28., kedd (OS) - Parádés döntő "Az Év Sommelierje 2023." versenyen!

        Sebastian Giraldo Makovej újra "Az Év Sommelierje"!
     November 20-án eldőlt, ki képviselheti Magyarországot Belgrádban a Sommelier Európa Bajnokságon.
     A Continental Hotel Budapest adott otthont ismét a Magyar Sommelier Club által szervezett "Az Év Sommelierje" 2023 versenynek. A kétnapos rendezvény, amely teljes egészében angol nyelven zajlott, vasárnapi felvonásában írásbeli feladatok (bor és párlat felismerés, 60 pontos teszt), majd azután egy éttermi szituációba bizonyíthatott a hat versenyző: Budai Norbert, Dénes Dániel, Kovács Péter, Sebastian Giraldo Makovej, Novák Dávid és Pfeiffer Balázs. A hétfői döntőbe hárman jutottak be, amit már a közönség élőben követhetett.
    Vakkóstoló, borpárosítás, hibás borlap javítása és három összetett gyakorlati feladat. A szoros küzdelem a nézők számára is izgalmasan telt, melynek végén a tavalyi második helyezett, Budai Norbert a harmadik helyen végzett, Kovács Péter második helyezést ért el, Sebastian Giraldo Makovej pedig ismét diadalmaskodott. Az elegáns, precíz és szakmailag magas színvonalú  szereplése nagy reményekkel kecsegtet nemzetközi versenyen is. A jövő évi Sommelier Európa Bajnokságon, Szerbiában tehát ismét Sebastiannak szurkolhatunk.

     Kiadó: Magyar Sommelier Club

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.