OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 9. csütörtök
Ismertető


2023. december 14., csütörtök 09:27

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2023. december 14., csütörtök (OS) - Ötezer kisgyermek kap ajándékot országszerte

        Nagy a nyüzsgés a bohócdoktorok szegedi központjában. Az ország minden tájáról érkeznek a segítők kisebb - nagyobb teherautói, hogy a korábban a FoxPost segítségével összegyűjtött mintegy 8000 doboznyi játékból vihessenek a nehezebb sorsú gyermekek megajándékozásához.
     Rácz Anett a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy mintegy 12 megyéből 28 önkormányzat, tanoda, segítő alapítvány és egyesület jelentkezett a 3-12 év közötti gyermekeket támogató játékokra. Sajnos sok a mélyszegénységben élő család, kevés jut örömszerzésre - ajándékozásra. A csomagok a plüssfigurákon kívül tartalmaznak írószereket, társasjátékokat, kártyát, babákat, kisautókat, színezőket, és természetesen a Szeretetcsoki jóvoltából sok finom csokoládét. Együttműködéssel így ötezer gyermeknek lesz a karácsonya játékokkal - örömmel gazdagabb.
     A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett alapítványi - jótékonysági bohócdoktor program célja, hogy segítsük az embereket, illetve segítségre buzdítsunk mindenkit, hiszen egy csepp odafigyeléssel jobbá tehetjük a nehezebb sorsú emberek helyzetét a környezetünkben. Hiszen együtt csodákra vagyunk képesek!

     Kiadó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.