OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2023. december 17., vasárnap 11:05

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2023. december 17., vasárnap (OS) - Óriási tömeg gyűlt össze az ingyenes ajándékválasztóra

    Kisgyermekek és családtagjaik választhattak karácsonyi ajándékokat Szegeden, az Árpád téren felállított alapítványi adományosztó standon. A négyszáz meghívott család apraja - nagyja is megtalálta a számára leginkább kedves játékot, könyvet, kisautót, társasjátékot, plüss figurát, hangszereket, és persze szaloncukrot, csokoládét, finomságokat. A személyes ajándék átadások mellett a Mátrix Közhasznú Alapítvány 12 megye 28 segítő szervezetét is megtámogatta játék szállítmánnyal, hogy ott is örömtelibb lehessen a karácsony.

Ötezernél több kisgyermek kapott ajándékot országszerte
Rácz Anett a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy óriási sikereket arattak a megszervezett játékválasztó napok. A mosoly, melyet a gyermekek arcára sikerült csalni, az megfizethetetlen. A közvetlen ajándékozás mellett a játékokból sikerült 12 megye 28 önkormányzatához, tanodájába, segítő alapítványnak és egyesületnek eljuttatni. Az adományok beérkezését a FoxPost segítette. A 3-12 év közötti gyermekeket támogató ajándékozás így országossá nőtte ki magát.

Rengeteg mélyszegénységben élő családnál kevés jut finom falatokra, örömszerzésre - ajándékozásra. A játékok, foglakoztatók mellett a Szeretetcsoki jóvoltából sok finom csokoládét is a csomagokba tudtunk tenni. Az ajándékozást, a mókázást a piros orros bohócdoktorok segítették. A Mátrix Közhasznú Alapítvány működteti az alapítványi - jótékonysági bohócdoktor segítő programot.
     Kiadó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.