OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2024. január 17., szerda 10:34

A Jobbik-Konzervatívok közleménye
    Budapest, 2024. január 17., szerda (OS) - A magyar munkavállaló csak addig kell, amíg betanítja a vendégmunkást?

    A jelek szerint ugyanaz történik Nógrád vármegyében, ami már megtörtént Makón és Gyöngyösön is: kirúgják a vendégmunkásokat betanító magyarokat!

Mi szóltunk előre: lehet, hogy a kormány elhiszi a saját maga által mantrázott szöveget, miszerint csak oda érkezhetnek migránsmunkások, ahol nincs elegendő magyar munkavállaló, a valóság mást mutat! Ha zöld lámpát adnak a bevándorlásnak, és százezrével érkezhetnek hazánkba az idegenek, akkor saját nemzetüket árulják el.

A dél-koreai Bumchun munkahelyteremtés miatt kapott több milliárdos állami támogatást, most viszont úgy döntöttek, több tucatnyi magyar munkavállalótól válnak meg, hogy vietnamiakat alkalmazzanak helyettük.

Ez az eset ismét bizonyítja, hogy nem igaz, hogy csak oda érkezhetnek migránsmunkások, ahol nincs elegendő magyar munkavállaló! Bizonyítja azt is, amire elsőként figyelmeztettünk: a migránsmunkások elveszik a magyarok munkáját!

Tisztán látszik, hogy a Fidesz tévúton jár, és ezt a folyamatot nem fogják tudni kontrollálni!

Ha a kormány elfogadta volna a Jobbik-Konzervatívok javaslatát, a Magyar Kvóta bevezetését, akkor mindez nem fordulhatna elő! Még mindig nem késő, hogy észhez térjenek:

A megoldás nem a migránsmunkások betelepítése, hanem a magyaroknak adott tisztességes bér és a Magyar Kvóta!

Ázsiai migránsmunkások helyett normális béreket!

     Kiadó: Jobbi-Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.