2024. május 14. kedd

2024. január 18., csütörtök 12:20

A Jobbik - Konzervatívok közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. január 18., csütörtök (OS) - Béremelések? Még, még, még, ennyi nem elég!

A Jobbik-Konzervatívok üdvözli a mai Kormányinfón bejelentett béremeléseket, azt is, hogy legalább az uniós források egy része megérkezett, és azt is, hogy Gulyás elismerte: kudarc, hogy magyar munkavállalókat küldenek el vendégmunkások miatt, de…

Az örömünk akkor lenne felhőtlen, ha a béremelések azt jelentenék, amit régóta szorgalmazunk: végre legalább az európai átlaghoz közelítő, normális béreket kapnának a magyarok! Hogy csak egy példát említsünk, ez a mostani pedagógusbéremelések esetében sem valósul meg, hiszen a magyar tanárok román kollégái még így is többet vihetnek haza.

Örülünk annak is, hogy végre érkeznek uniós pénzek Magyarországra. Örömünket azonban jócskán beárnyékolja, hogy ezekhez a forrásokhoz hosszú időn át éppen a Fidesz korrupt politikája miatt nem jutottak hozzá a tisztességes magyarok, és most is csak részben érkeznek a korábban blokkolt uniós pénzek. Másrészről ezeknek a pénzeknek a jelentős része továbbra sem a becsületes magyar emberek, hanem a Fidesz-közeli strómanokon keresztül az Orbán-család javát szolgálják majd.

Kiadó: Jobbik - Konzervatívok