OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 14. kedd
Ismertető


2024. január 18., csütörtök 12:20

A Jobbik - Konzervatívok közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. január 18., csütörtök (OS) - Béremelések? Még, még, még, ennyi nem elég!

    A Jobbik-Konzervatívok üdvözli a mai Kormányinfón bejelentett béremeléseket, azt is, hogy legalább az uniós források egy része megérkezett, és azt is, hogy Gulyás elismerte: kudarc, hogy magyar munkavállalókat küldenek el vendégmunkások miatt, de…

Az örömünk akkor lenne felhőtlen, ha a béremelések azt jelentenék, amit régóta szorgalmazunk: végre legalább az európai átlaghoz közelítő, normális béreket kapnának a magyarok! Hogy csak egy példát említsünk, ez a mostani pedagógusbéremelések esetében sem valósul meg, hiszen a magyar tanárok román kollégái még így is többet vihetnek haza.

Örülünk annak is, hogy végre érkeznek uniós pénzek Magyarországra. Örömünket azonban jócskán beárnyékolja, hogy ezekhez a forrásokhoz hosszú időn át éppen a Fidesz korrupt politikája miatt nem jutottak hozzá a tisztességes magyarok, és most is csak részben érkeznek a korábban blokkolt uniós pénzek. Másrészről ezeknek a pénzeknek a jelentős része továbbra sem a becsületes magyar emberek, hanem a Fidesz-közeli strómanokon keresztül az Orbán-család javát szolgálják majd.
    
     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.