2024. május 6. hétfő

2024. január 19., péntek 11:27

A Településfejlesztési Szövetség Egyesület közleménye
    Budapest, 2024. január 19., péntek (OS) - Elindult a Településfejlesztési Díj nevezési időszaka!

A Településfejlesztési Szövetség (TESZ) Településfejlesztési Díjait azok az önkormányzatok, önkormányzati cégek nyerhetik el, akik 2023-ban befejezett projektjükkel kiemelkedőt alkottak. A Díj segítségével a TESZ olyan jó gyakorlatokat tesz láthatóvá, amelyek példájukkal más településeket is inspirálnak és így élhetőbb környezetet teremtenek a lakosok számára.

A Településfejlesztési Díjakat a TESZ évente országos rendezvény keretében adja át, amely 2023-ra a magyar településfejlesztés egyik legnagyobb ünnepévé nőtte ki magát.

A TESZ hiszi, hogy az önkormányzatok és partnereik erejüket megfeszítve fáradoznak, hogy a települések lakóinak minőségi körülményeket teremtsenek. A Településfejlesztési Díj egyúttal a Szövetség tisztelgése a projekteken dolgozó kollégák elkötelezett, kemény munkája előtt. A Szövetség biztatja az önkormányzati kollégákat a nevezésre, hogy minél többen megismerhessék azokat az értékeket, amelyeket munkájuk során teremtenek.

A Településfejlesztési Díjra történő nevezés ingyenesen nyitva áll Magyarország és a határon túli magyarlakta területek önkormányzatai, önkormányzati cégei előtt a következő kategóriákban:

Közösségfejlesztés
Szolgáltatásfejlesztés
Infrastruktúra-fejlesztés

A pályázat részletes leírása, a nevezési lap és a pályázati felület a Településfejlesztési Szövetség honlapján található!

Kiadó: Településfejlesztési Szövetség Egyesület