OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2024. január 19., péntek 11:27

A Településfejlesztési Szövetség Egyesület közleménye
    Budapest, 2024. január 19., péntek (OS) - Elindult a Településfejlesztési Díj nevezési időszaka!

    A Településfejlesztési Szövetség (TESZ) Településfejlesztési Díjait azok az önkormányzatok, önkormányzati cégek nyerhetik el, akik 2023-ban befejezett projektjükkel kiemelkedőt alkottak. A Díj segítségével a TESZ olyan jó gyakorlatokat tesz láthatóvá, amelyek példájukkal más településeket is inspirálnak és így élhetőbb környezetet teremtenek a lakosok számára.

A Településfejlesztési Díjakat a TESZ évente országos rendezvény keretében adja át, amely 2023-ra a magyar településfejlesztés egyik legnagyobb ünnepévé nőtte ki magát.

A TESZ hiszi, hogy az önkormányzatok és partnereik erejüket megfeszítve fáradoznak, hogy a települések lakóinak minőségi körülményeket teremtsenek. A Településfejlesztési Díj egyúttal a Szövetség tisztelgése a projekteken dolgozó kollégák elkötelezett, kemény munkája előtt. A Szövetség biztatja az önkormányzati kollégákat a nevezésre, hogy minél többen megismerhessék azokat az értékeket, amelyeket munkájuk során teremtenek.

A Településfejlesztési Díjra történő nevezés ingyenesen nyitva áll Magyarország és a határon túli magyarlakta területek önkormányzatai, önkormányzati cégei előtt a következő kategóriákban:

Közösségfejlesztés
Szolgáltatásfejlesztés
Infrastruktúra-fejlesztés

A pályázat részletes leírása, a nevezési lap és a pályázati felület a Településfejlesztési Szövetség honlapján található!

     Kiadó: Településfejlesztési Szövetség Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.