OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2024. február 2., péntek 10:24

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. február 2., péntek (OS) - A Heti Betevő Egyesület nyerte el az idei Év Fővárosi Civil Szervezete címet

        A díjátadón Kerpel-Fronius Gábor okosvárosért felelős főpolgármester-helyettes köszönetét fejezte ki a részt vevő civil szervezeteknek és a fővárosiaknak is, akik a szavazáson részt vettek . A díjjal a győztes civil szervezet tevékenységének elismeréseként 1 millió forint pénzjutalom és a Városháza szimbolikus kulcsa jár, a nyertes egy éven keresztül használhatja saját kommunikációs anyagaiban, valamint sajtó- és médiamegjelenéseiben a címet.
     A díjra pályázati úton jelentkezhet bármely, legalább egy éve működő budapesti civil szervezet. A beérkezett pályázatokat a Budapesti Civil Adatbázisban regisztrált, és az adott évben nem pályázó szervezetek rangsorolhatták, majd az ő véleményüket figyelembe véve bocsátja a főpolgármester legalább harminc napra online szavazásra a legjobb 10-et.  A szavazáson minden 14 évesnél idősebb Budapesten élő, tanuló vagy dolgozó személy adhat le 1 db szavazatot az általa választott civil szervezetre. A legtöbb voksot kapott szervezet nyeri el "Az Év Fővárosi Civil Szervezete" díjat.

     Kiadó: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.