OS Országos Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető


2024. február 7., szerda 09:04

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2024. február 7., szerda (OS) - Leragasztott szájú plüssállatokat ragasztottak több budapesti Fidesz-irodára

    Az MSZP ifjúsági szervezete, a Societas Varga Juditot és Novák Katalint ábrázoló plakátokat, valamint leragasztott szájú gyerekjátékokat, plüssfigurákat tettek több budapesti Fidesz irodára "pedofil-mentegetőknek nincs hely a magyar közéletben" felirattal.
A Societas kiáll az elhallgattatott áldozatok mellett. Ne maradjatok csendben, ne hagyjátok, hogy elhallgattassanak titeket! Mellettetek állunk! A Societasnak minden fiatal, minden gyermek épsége fontos.
Novák Katalinnak azonnal el kell tűnnie a közéletből Varga Judittal együtt, aki ellenjegyezte Novák döntését! Nem képviselheti Magyarországot az EP-ben ilyen politikus.
Nem hagyhatjuk a Fidesznek és a bábjaiknak, hogy sunyi, aljas módon asszisztáljanak a magyar gyermekeket ért bántalmazásokhoz!

Societas
Baloldali Ifjúsági Mozgalom
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.