OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 19. vasárnap
Ismertető


2024. február 7., szerda 12:46

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. február 7., szerda (OS) - “Veszélyes hulladék" feliratú hordókat vittek a Momentum politikusai az akkufeldolgozó cég sajtótájékoztatójára, ahova nem akarták őket beengedni

    Gelencsér Ferenc, a Momentum frakcióvezetője és Stummer János, a Momentum politikusa “veszélyes hulladék" feliratú hordókat vittek az Andrada akkufeldolgozó cég zárt sajtótájékoztatójára, ezzel tiltakozva a cég és a sóskúti önkormányzat titkolózása ellen.

"Utolsó pillanatban kaptuk a hírt, hogy ma Budapesten tart zárt sajtó háttérbeszélgetést az Andrada Group Kft. a NEST Communications szervezésében. Ez az a PR csapat, aminek az a feladata, hogy selyempapírba csomagolva adja el a mérgező akkumulátorokat a helyi lakosságnak. Többször megütköztünk már velük a különböző lakossági fórumokon az ország számos pontján" – írja bejegyzésében a Momentum politikusa és kiemeli, hogy későn és csak bizonyos újságírók kaptak meghívót az eseményre, ezért mentek oda tiltakozni Stummerral.

"Miközben az érintett polgármestereket senki nem tájékoztatja semmiről, a lakosságnak nem néz a szemébe sem König Ferenc, sem Aradszki András, addig egy luxus helyszínen próbálnak a lehető legszűkebb körnek nyilatkozni a beruházásról. Mi ez, ha nem az emberek semmibevétele? Mi ez, ha nem egy klasszikus állampártra jellemző viselkedés? Azonnal valódi válaszokat és valódi tájékoztatást követelünk a sóskútiak, az érdiek, a pusztazámoriak és a tárnokiak nevében" – zárja Gelencsér.
    
     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.