OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 19. vasárnap
Ismertető


2024. február 7., szerda 13:05

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. február 7., szerda (OS) - A DK pedofilellenes törvénycsomagot nyújtott be a Parlament elé

    A pedofilsimogató köztársasági elnök, Novák Katalin aljas és erkölcstelen kegyelmi döntésének van egy kevésbé ismert, ám annál felháborítóbb következménye. A bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának bűntársa a börtönből szabadulva minden akadály nélkül visszatérhet olyan munkakörbe, ahol ismét gyerekekért felelhet, ismét gyerekek közelében dolgozhat. Ezért a DK pedofilellenes törvénycsomagot terjeszt az Országgyűlés elé, amely a pedofilok bűnsegédeit is örökre eltiltja a gyermekekkel kapcsolatos foglalkozásoktól, továbbá megtiltja, hogy a jövőben a pedofilok vagy bűntársaik valaha is elnöki kegyelmet kaphassanak.

A DK szerint a pedofilok bűntársai ugyanolyan büntetést érdemelnek, mint a pedofil elkövetők, ezért soha többé nem dolgozhatnak gyerekek közelében és soha többé nem kaphatnak elnöki kegyelmet. Ezért terjesztjük az Országgyűlés elé a pedofilellenes törvénycsomagunkat, amely nem fogja hagyni, hogy Magyarország a pedofilok vadászterülete legyen. A DK törvényjavaslata a pedofilok bűnsegédeit is örökre eltiltja a gyermekekkel kapcsolatos foglalkozásoktól, és megtiltja, hogy valaha is elnöki kegyelemben részesüljenek a gyermekek szexuális bántalmazásában résztvevő bűnözők. Meg fogjuk védeni a gyerekeinket és az unokáinkat a Fidesztől és nem fogjuk hagyni, hogy a pedofilsimogató Novák Katalin és az Orbán-kormány még több pedofil bűnözőt engedjen szabadon!

Arató Gergely
A DK frakcióvezető-helyettese
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.