OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 19. vasárnap
Ismertető


2024. február 8., csütörtök 19:57

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. február 8., csütörtök (OS) - Orbán Viktor bejelentése nem menti fel sem őt, sem Novák Katalint és Varga Juditot a felelősség alól

    Az MSZP szerint erkölcsileg és morálisan elfogadhatatlan az, ami történt. Egy pedofil bűnöző bűnsegédje nem részesülhet elnöki kegyelemben. Éppen ezért a mai napon az MSZP parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte, hogy a kegyelmezési jog mielőbb felülvizsgálatra kerüljön. A közfelháborodás csak akkor lesz csillapítható, és az ügy csak akkor kerülhet nyugvópontra, ha az ügyet kivizsgálják, a felelősöket pedig kérdőre vonják vállalhatatlan tettükért.
Novák Katalin és Varga Judit is méltatlanná vált pozíciójára, az MSZP szerint ezért a Fidesznek vissza kell hívnia Varga Juditot az EP-listájának éléről, mindkettőjüknek távozni kell a közéletből, Orbán Viktornak pedig szintén vállalnia kell minisztere korábbi döntéséért a felelősséget!

MSZP
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.