OS Országos Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető


2024. február 9., péntek 09:03

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. február 9., péntek (OS) - A DK ott lesz a pedofilsimogató politikusok elleni mai civil tüntetésen

        A Demokratikus Koalíció politikusai és tagjai is részt vesznek az Országos Közös Akaratban tömörülő civil szervezetek meghívására a mai, budapesti tüntetésen. A pedofília elleni küzdelem egy pártpolitikán felül álló ügy, amelyben közösen kell kiállnunk a pedofilok, az ő bűnsegédjeik és az őket segítő, pedofilsimogató fideszes politikusok ellen, ezért természetes, hogy a legnagyobb ellenzéki közösség is képviselteti magát a mai civil tüntetésen.
     A Demokratikus Koalíció szerint a pedofilok bűntársai ugyanolyan büntetést érdemelnek, mint a pedofil elkövetők, ezért soha többé nem dolgozhatnak gyerekek közelében és soha többé nem kaphatnak elnöki kegyelmet. Nem fogjuk hagyni, hogy Magyarország a pedofilok vadászterülete legyen! Meg fogjuk védeni a gyerekeinket és az unokáinkat a Fidesztől és nem fogjuk hagyni, hogy a pedofilsimogató Novák Katalin és az Orbán-kormány még több pedofil bűnözőt engedjen szabadon!

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.