OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2024. február 11., vasárnap 13:28

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. február 11., vasárnap (OS) - Alaptörvény-módosítást kezdeményez az MSZP, valamint kiegészíti aláírásgyűjtését a közvetlen elnökválasztás érdekében

    Az elmúlt hét eseményei megmutatták: közös fellépéssel Orbán Viktor meghátrálásra kényszeríthető. Az MSZP ezért kezdeményezte elsőként, és továbbra is szorgalmazza az ellenzéki pártok közös listán indulását a június 9-i önkormányzati és EP-választásokon. Az aláírásgyűjtőkampányt, melyet a közös listáért indítottunk, kiegészítjük a köztársasági elnök közvetlen megválasztásának támogatásával, melyhez online is lehet csatlakozni a https://mszp.hu/kozvetlenelnokvalasztast oldalon.

Az MSZP az Alaptörvény-módosítás kezdeményezése mellett szorgalmazza, hogy a köztársasági elnök közvetlen megválasztásáról, melyet 1989 óta javaslunk, egyeztessenek az ellenzéki pártok.

MSZP
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.