OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 9. csütörtök
Ismertető


2024. február 18., vasárnap 10:11

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2024. február 18., vasárnap (OS) - A szóvivő szakma ünnepe - A szóvivő és kommunikációs szakma, valamint a média kiválóságait jutalmazták hétvégén a XVIII. Jótékonysági Szóvivő Bálon. A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének (MSZE) budapesti eseményén első ízben influenszer kategóriában is átadták a szervezet elismerését. A jótékonysági rendezvény előtt és az est során a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete számára gyűjtötték az adományokat.

    A szervezet tagjai a "Szavak Embere" díjjal dr. Kis Péter Andrást, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szóvivőjét, míg a "Hiteles Tájékoztatásért" díjjal dr. Szlávik János infektológus-főorvost tüntették ki. Életműdíjat vehetett át dr. Juhász Árpád, geológus, a hazai természettudományos ismeretterjesztés egyik legjelentősebb alakja, az MTV és a TV2 ikonikus szerkesztője több évtizedes szakmai munkájáért. Influenszer kategóriában Szabó András Csutit jutalmazták.

Médiadíjat vehetett át Ch. Gáll András (Index), Köböl Anita (ATV), Máté Pál (Sport TV) és Perjési Tamás (HírTV), míg az első alkalommal kiosztott Nébih Médiadíjjal a Kossuth Rádió Hajnal-táj szerkesztőségének munkáját ismerték el.

A Szóvivő Bál hagyományosan jótékonysági esemény, melynek idei kedvezményezettje a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete volt, és most először már a bált megelőzően is várták a felajánlásokat a szervezők. Egy kiemelkedő támogatónak köszönhetően végül az egyesület elnöke, Perczel Tímea több mint egy millió forintos adománylevelet vehetett át a bál kezdetén.

     Kiadó: Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.