OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2024. február 19., hétfő 14:32

A Magyar Evőversenyzők Országos Szabadidősport Szövetségének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. február 19., hétfő (OS) - A Magyar Evő Versenyzők Szövetsége örömmel jelenti be, hogy megkezdte a Magyar Bajnokságra való versenyzők toborzását.

    Megkezdődött a Magyar Evő Versenyzők Szövetsége (MESZ) által szervezett Magyar Bajnokságra a  Versenyzők Toborzása
Budapest, Magyarország – A Magyar Evő Versenyzők Szövetsége örömmel jelenti be, hogy megkezdte a Magyar Bajnokságra való versenyzők toborzását. Az eseményre való jelentkezés lehetőséget teremt azoknak, akik szeretnék meghódítani az első Magyar Bajnoki címet, és egyúttal álmodoznak arról, hogy külföldön, egy világbajnokság keretei között képviselhessék Magyarországot.
Az MESZ szívesen várja azokat az ambiciózus egyéneket, akik érdeklődnek az étkezési versenyek iránt és elkötelezetten készülnek a versenyzésre. A jelentkezés egyszerű, mindössze annyi a teendő, hogy látogassák meg a szövetség hivatalos honlapját, ahol részletes információkat találnak a jelentkezési folyamatról és a versenyszabályokról.
A jelentkezési határidő: 2024 Május 11.

     Kiadó: Magyar Evőversenyzők Országos Szabadidősport Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.