OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2024. február 20., kedd 09:46

A Waclaw Felczak Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. február 20., kedd (OS) - Beszélgetés és borkóstolás - a Felczak Műhely soron következő részében: a magyar és a lengyel borokról Herczeg Ágnes nemzetközi borakadémikussal, Kiss Michał borblogger, borszakíróval és a bor témájában is jártas Andrzej Kalinowskival, a Lengyel Köztársaság konzuljával.

        Az immár 23. Felczak Műhely esten többek között a magyar-lengyel borkereskedelem jelenlegi helyzetéről, az ebben rejlő lehetőségekről, a klímaváltozás kapcsán a lengyel borászatok esélyeiről, és ezzel párhuzamosan a magyar és lengyel borok jövőjéről beszélgetni. Az estet a szokásoknak megfelelően élőben közvetítjük majd az Alapítvány Facebook oldalán és YouTube csatornáján. A személyes részvétel ezúttal is regisztrációhoz kötött, melyre még pár napig van lehetőség. További részletek és regisztrációs link az Alapítvány weboldalán található.

     Kiadó: Waclaw Felczak Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.