OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2024. február 20., kedd 11:12

A 21 Nő az egészségügyért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. február 20., kedd (OS) - Mentorprogram indul az egészségügy iránt érdeklődő fiataloknak. Idén negyedik éve indítja útjára a 21 nő az egészségügyért alapítvány a MentorProgramját. Az ország minden tájáról várják az egészségügy iránt érdeklődő, 10-11. évfolyamos diákokat, akik betekintést nyerhetnek az egészségügybe az ország egészségügyi vezetőinek mentorálásával.

        Az elmúlt három évben több mint 100 diák vett részt a MentorProgramban szakiskolákból és gimnáziumokból. A korábbi mentorévek tapasztalata is azt bizonyítja, hogy rendkívül sok tehetséges fiatal van szerte az országban, akiknek a szorgalma és a kreativitása, nyitottsága az új információk befogadására kellően megalapozza a sikeres tehetséggondozást és ennek eredményeként a szakmai utánpótlást, melyre az egészségügyben, valamint a kutatásban hatalmas szükség van.
     A 10 hónapon át tartó ingyenes mentorprogramba 42 olyan diák kerül be, akik érdeklődnek az egészségügy iránt. A programban résztvevő diákok az egészségügy és a tudományos élet legnagyobb szaktekintélyeitől tanulhatnak, általuk inspirálódhatnak. A programban szerzett tudás és élmények életreszóló motivációt adnak a diákoknak.
     Az idei programba február 25-ig lehet jelentkezni egy motivációs levéllelés két ajánlóval. A programmal és a jelentkezéssel kapcsolatos minden részlet megtalálható a 21 nő az egészségügyért alapítvány honlapján.

     Kiadó: 21 Nő az egészségügyért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.