OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2024. február 20., kedd 12:02

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. február 20., kedd (OS) - Ferenc! Ami késik, nem múlik! Hazánk történelme bizonyította, hogy a józan többségre támaszkodva a magyar nép akarata mindig teljesült. Így volt ez 1956 után, az 1989-90-es elkerülhetetlen változások során is.

        A normális helyzetértékelés megtanított bennünket, miszerint a társadalom többsége a legalkalmasabb arra, hogy helyes utat válasszon.
     Ez a helyzet akkor is, ha egy bukott politikus minden áron mártíromságot színlelve hősnek képzeli magát.
     Ferenc azt a büntetést tölti, amely politikai értelemben életfogytiglannak tekinthető. Személye fölött a választópolgárok hozták meg az ítéletet. Sorozatos "kegyelmi beadványait" 2022-ben negyedik alkalommal a nemzet többsége utasította el.
     A civil társadalom összekovácsolt ereje kemény dió, fenyegetéssel nem lehet fel- és megtörni. Sőt! Az igazságszolgáltatás legitimitásának fenyegetése megerősítése annak, hogy mindent egy kézben tartani, mint 2006-ban, csak elvetemült eszközökkel lehetséges.
     Sok kis Gyurcsány Ferencre nincs szükségünk, kinyilvánított tény, hogy belőle egy is sok. Tudjuk, hogy nemzetünk jövőjét sok kis magyar születése jelentheti, akik felnőtté válásuk során élőképen láthatják, hogy a szükségszerű bocsánatkérés elmaradása a közerkölcs tagadását jelenti.

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.