OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2024. február 20., kedd 12:07

A Jobbik - Konzervatívok közleménye
    Budapest, 2024. február 20., kedd (OS) - Az ellenzéki pártok megkapták Orbántól a kelet-európai novicsokot

        A putyini rendszert egyre nyilvánvalóbban mintának tekintő Orbán-rezsim nagyon megrogyhatott az elmúlt hetekben kirobbant kegyelmi botrányban Rogánék mérései alapján is, ha bosszúból szinte azonnali válaszlépésként bevetették az ellenzéki pártok ellen a kelet-európai novicsokot, az ÁSZ-büntetést. Orbán nem hazudott, amikor kiírta, hogy "Munka van!" – tényleg dolgoztak legfőbb bizalmasával, Rogán Antallal, és nagyon úgy tűnik, hogy az Orbán-család és a bicskei pedofilok közötti kapcsolatot bizonyító dokumentumok eltüntetése mellett a bosszúbüntetés kidolgozásával lehettek elfoglalva. Az ÁSZ-bírságnak semmi más célja nincs, mint az, hogy ellehetetlenítsék a riválisok indulását a közelgő választásokon. Ezzel a lépésükkel elsősorban az ellenzéki pártok, így a Jobbik-Konzervatívok idei EP-választáson történő indulását szeretnék megnehezíteni, illetve minimálisra akarják csökkenteni az önkormányzati választásokon az esélyeinket. Azt tudjuk erre írni, hogy a mi politikai közösségünket nem lehet ilyen Rákosit idéző, gusztustalan és gyalázatos módszerekkel elrettenteni.
     Azt üzenjük Európa egyetlen autokratikus kormányának és a Fidesznek, hogy bár "Azt hiszik, hogy eltemethetnek minket. Nem tudják, hogy magok vagyunk."

     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.