OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2024. február 20., kedd 15:44

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2024. február 20., kedd (OS) - Komjáthi Imre: A magyar társadalom válaszokra vár, miközben az utcán szörnyek járnak

    Tipikus fideszes színjáték zajlott le a Népjóléti Bizottság keddi ülésén, a fideszes képviselők ugyanis nem vettek részt rajta, így a bizottság határozatképtelen maradt. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium kormánypárti államtitkára jelen volt, látszólag zavarban is érezte magát, ugyanis ő is tudta, egy romlott rendszert támogat párttársaival.

Tűrhetetlen, hogy a kormány pedofiltámogatókat enged szabadon, Komjáthi Imre a Népjóléti Bizottság keddi ülésén ezért Pintér Sándornak több kérdést is feltett volna a gyermekvédelemmel kapcsolatban. Az MSZP társelnöke meg szerette volna tudni, mi az oka annak, hogy tavaly nyáron kirúgták a gyermekjogi képviselők egyharmadát, így 23-ról 16-ra csökkent azon jogvédők száma, akik feladata a gyermekotthonok ellenőrzése és a gyermekekkel való bizalmi viszony kialakítása.

Komjáthi Imre továbbra sem adja fel, újból írásbeli kérdésekkel fordult az illetékes államtitkárokhoz, miniszterekhez, ugyanis Magyarország és a magyar társadalom válaszokra vár.

Komjáthi Imre, az MSZP országgyűlési képviselője, társelnöke
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.