OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2024. február 20., kedd 20:12

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2024. február 20., kedd (OS) -

    Megemlítette, hogy vasárnap az Élelmiszermentő Központtal húsvéti adománygyűjtés indult, a cégek felajánlásai a MVGYOSZ közvetítésével jutnak majd el a látássérült emberekhez.

Dr. Nagy Sándor köszönetet mondott Magyarország Kormányának a felújításhoz szükséges forrás biztosításáért, majd kiemelte, hogy a támogatásnak köszönhetően egy olyan komplex épületegyüttes jött létre a Hermina úton, ahol az MVGYOSZ újra méltó körülmények között biztosíthatja a hiánypótló, önálló életvitelt segítő szolgáltatásait a vak és gyengénlátó személyeknek. Az MVGYOSZ közhasznú szolgáltatásait – mondta az elnök – a nagyjából 10.000 egyesületi tag mellett mintegy 80.000 magyar látássérült ember veheti igénybe.

A 2021-2023 között megvalósult székházfelújításnak köszönhetően az MVGYOSZ nemcsak a szervezet szakmai szolgáltatásait bővítheti, hanem újra otthont adhat a látássérült emberek közösségi eseményeinek, valamint tudásmegosztó hazai és nemzetközi tanácskozásoknak.

További információ és interjúegyeztetés: kapcsolat@mvgyosz.hu

     Kiadó: Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.