OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2024. február 21., szerda 08:52

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. február 21., szerda (OS) - Az MSZP 7 pontja a gyermekvédelem megerősítésére

    Az Alaptörvény módosításával és az intézményi vezetők kinevezésével kapcsolatos törvény szigorításával a teljes gyermekvédelmi és szociális intézményrendszert nem lehet megreformálni. Az elmúlt hetek történései rávilágítottak: hatalmasak a problémák, ezeket pedig egy-két jogszabály módosításával nem lehet megoldani.

Jogszabálymódosításokkal nem lehet megelőzni a bántalmazásokat, nem fog javulni az ügyek felderítésének hatékonysága, nem lesz tehermentesítve az ellátórendszer, az abban dolgozók pedig nem lesznek képzettebbek. A gyermekek sem fognak több zsebpénzt vagy több ételt kapni a jogszabályok megváltoztatását követően.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.