OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2024. február 28., szerda 11:46

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. február 28., szerda (OS) - A Mi Hazánk vezetői mellett Dr. Borvendég Zsuzsanna, Kispalkó Szilveszter és Árgyelán János vezetik a Mi Hazánk EP listáját

    Dr. Borvendég Zsuzsanna, Magyarország legnépszerűbb történésze a Mi Hazánk első számú európai parlamenti képviselőjelöltje. Tudományos munkásságával már bizonyította nemzeti elkötelezettségét, és a legalkalmasabb ember arra, hogy hazánk globális kifosztása ellen harcoljon Brüsszelben. A háromgyermekes édesanya nem pártember, hanem az élet más területén végzett kiemelkedő munkája alapján érdemelte ki a közösségünk bizalmát.

Kispalkó Szilveszter, a Mi Hazánk Mozgalom Nemzetpolitikai Kabinetjének elnöke, aki délvidékiként jól jelképezi, hogy a Mi Hazánk csak egységes magyar nemzetben tud gondolkodni, nem pusztán a trianoni határok közé zárt, megcsonkított Magyarországban. Személyével a határon túli nemzettestvéreink is képviselethez jutnának.

Árgyelán János, a Mi Hazánk Mozgalom Külügyi Kabinetjének az elnöke, aki eddigi munkájával mozgalmunk külhoni kapcsolatait erősítette, hogy Európa-szerte megtalálhassuk azokat a szövetségeseinket, akikkel képesek leszünk közösen felvenni a harcot a globalista erők ellen az Európai Unióban. Ennek a munkának az eredménye, hogy ma már szoros kapcsolatot ápolunk rengeteg nemzeti párttal Európában.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke és Dúró Dóra, a mozgalom elnökhelyettese a választások után is marad a magyar Országgyűlés képviselője, ők mandátumhoz jutásuk esetén sem utaznak ki Brüsszelbe.
     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.