OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2024. március 5., kedd 14:45

A Mi Hazánk frakció közleménye
    Budapest, 2024. március 5., kedd (OS) - Figyelmükbe ajánljuk Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnökének X-en (korábbi nevén Twitter) közzétett legfrissebb bejegyzését.

        "A kormány képviseletében Lázár János miniszter látogatott meg ma, a Mi Hazánk frakcióirodájában, hogy arról a kezdeményezésünkről tárgyaljon, hogy a készpénzhasználathoz fűződő szabadságjogot az Alaptörvényben rögzítsük. Mi alkotmányos alapjogként kívánjuk a "Szabadság és felelősség" című fejezetben rögzíteni. Egyúttal törvénycsomagot is kezdeményezünk, ahol rögzítjük, hogy a kistelepüléseken is kötelező legyen a bankoknak ATM-eket üzemeltetni, valamint a készpénzfelvételt korlátozás nélkül ingyenessé tennénk."

     Kiadó: Mi Hazánk frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.