OS Országos Sajtószolgálat
2024. október 18. péntek
Ismertető


2024. március 7., csütörtök 14:39

Új Magyar Birodalmi Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. március 7., csütörtök (OS) - "Rabok legyünk vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok..."

        Az Új Magyar Birodalmi Mozgalom mélyen elítéli a kormány legújabb intézkedését, amely engedélyezi kínai rendőrök Magyarországon való szolgálatát. Ez a lépés, nemcsak hogy gyalázatos és szégyenteljes, hanem végképp sárba tiporja őseink áldozatos harcát, meggyalázza minden olyan magyar emlékét, akik életüket adták a szabadságunkért és függetlenségünkért!
Az ilyen politikusok arra sem méltók, hogy levegőt szívjanak! A magyar társadalomnak ki kell végre irtania magából ezt a fekélyt, amit ma úgy hívunk hogy kormányzati politika –kormányzati politikusok.
     Ezért határozottan követeljük Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter azonnali lemondását!
Vegyenek példát a pedofil felszabadító Novák Katalinról!

     Felhívjuk az ellenzéki képviselőket,és  minden igaz magyar embert hogy  követeljék Orbán Viktor és Pintér Sándor lemondását és álljanak ki a magyar nép függetlensége mellett!
Ne árnyékkormányt alakítsanak és színésztanfolyamot, hanem tegyék végre a dolgukat, amire a nép megválasztotta őket, mert a magyar ember egy néma rabszolgaságba, mélyszegénységbe megszégyenítésbe van taszítva!
Kezdjék el a munkát hazánk felszabadításáért Fidesz elnyomás alól!
Őseink ma forognak a sírjukban mivé lett ez a nemzet amiért ők meghaltak..
     Kiadó: Új Magyar Birodalmi Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.