OS Országos Sajtószolgálat
2024. szeptember 8. vasárnap
Ismertető


2024. március 11., hétfő 14:37

A Demokratikus Koalíció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. március 11., hétfő (OS) - ELŐVÁLASZTÁST GYŐRBEN! - Közös ellenzéki közlemény

    Mi, a Demokratikus Koalíció, a Jobbik-Konzervatívok, a Kossuth Kör, a Mindenki Magyarország Mozgalom, az MSZP és Balla Jenő független önkormányzati képviselő kinyilvánítjuk, hogy Győrben előválasztáson kívánjuk eldönteni a polgármester-jelölt személyét.

Az előválasztás szabályainak helyben történő kialakításában, technikai részleteiben közösen szerettünk volna eddig is megegyezni. Ezzel kapcsolatosan meg is kezdtük az egyeztetéseket, amelyen eddig a helyi LMP, a Momentum és Pintér Bence delegáltjai is részt vettek, javaslatokkal is éltek.

Ungár Péter győri látogatását követően viszont már nem jöttek az egyeztetésekre. Ungár Péter ugyanazt a zsaroló, Fideszt támogató pozíciót adta ki Pintér Bencének, amit Budapesten Vitézy Dáviddal hajtanak végre Karácsony Gergellyel szemben.

Az előválasztási technikai előkészületeit viszont mi, az együttműködő demokratikus szervezetek le tudtuk zárni, ráadásul Pintérék korábbi javaslatait is figyelembe vettük, így örömmel jelentjük ki, hogy az előválasztás legkésőbb április 4-ig Győrben is megtartható lesz.

Amennyiben Pintér Bence képes leválasztani magáról munkaadójának, Ungár Péternek a követeléseit, úgy számára is nyitott a részvétel lehetősége az előválasztáson.


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.