OS Országos Sajtószolgálat
2024. szeptember 8. vasárnap
Ismertető


2024. március 11., hétfő 16:08

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. március 11., hétfő (OS) - Hajnal Miklós írásban kérdezi az ÁSZ elnökét, hogy akadályozzák-e szakszerű munkáját a személyes érzelmei

    Hajnal Miklós írásban kérdezi Windisch Lászlótól, hogy akadályozza-e az etikus és szakszerű munkáját a Varga Judittal kapcsolatos személyes érintettsége, illetve érzelmei, ugyanis az ÁSZ elnökét a hétvégén kéz a kézben fotózták le a volt igazságügyi miniszterrel.

A Momentum politikusának kérdései így szólnak:

- Akadályozza-e az Ön etikus és szakszerű munkáját a Varga Judittal kapcsolatos személyes érintettsége, illetve érzelmei?

- Milyen alapon tartja összeegyeztethetőnek, hogy egy olyan az Állami Számvevőszék által jelenleg is folyó vizsgálatért felel, aminek közvetlen érintettjéhez magánéleti kapcsolat fűzi?
    
     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.