OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2024. március 16., szombat 19:13

A Szabad Ország Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. március 16., szombat (OS) - Követeljük az egységes adózást!

    A Szabad Ország Mozgalom Szom kiáll a diszkriminatív jogszabályok ellen, melyek lehetővé teszik az állatorvosok,fodrászok, kozmetikusok stb számára,hogy egyéni vállalkozóként és katásokként működjenek.Fentiek közül szinte mind elfelejt rendszeresen számlát adni,miközben több tízezer,akár százezer forintot kérnek el.Aki átalányadózó azok becsületesen fizetik a havi több százezer forintos terheket,és nem tehetik meg,hogy nem adnak számlát.Pl az állatok szenvednek nem kapják meg a normális kezelést,kapnak egy injekciót vizsgálat nélkül és ennyi, máris repült a gazdi zsebéből több tízezer,az nem számít rendbe jön e az állat,és ha nem megint viszed az állatot vagy kihívod a dokit. Ugyanannyit elkér vagy többet,mert előtte elfejtette mennyit is kért!Senki nem kap számlát, mert az állatorvosok, fodrászok, kozmetikusok stb így működhetnek. A kormánynak sürgősen módosítania kell ezt a törvényt,és rendszeresen ellenőrizni őket,mert ez igazságtalan. Az általányadózóknak sokszor megélhetésre alig marad vagy nem marad semmi, míg mások milliókat keresnek ugyanezen tevékenységekkel. Röhögnek a másikon,vígan élnek!
 A jelenlegi helyzet tarthatatlan és sürgősen változtatni kell rajt!Egységes adózási rendszert minden vállalkozónak!
 SZOM határozottan kiáll az emberek védelmében,akiknek megfizethetetlen árakat kell fizetniük az állatuk egészségéért,egyéb szolgáltatásokért.Az állatorvosok, fodrászok, kozmetikusok áraikat indokolatlanul emelik.

     Kiadó: Szabad Ország Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.