OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2024. március 21., csütörtök 11:04

Az Új Magyar Birodalmi Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. március 21., csütörtök (OS) - Nyílt levél Magyar Péterhez

    Tisztelt Magyar Péter!

Elég volt az üres ígéretekből és az alantas politikából! Az elmúlt időszakban számtalanszor hivatkozott arra, hogy mennyire fontos az ország és az emberek érdeke, de cselekedetei mindig csak saját hatalmat és a Fidesz érdekét szolgálták.

Most már elege van az embereknek a hazugságokból és a manipulációból és a hatalomvágyó politikából! Hol vannak azok a bizonyítékok, amelyeket állítólag birtokol?
Ha valóban a nemzet és az emberek érdekei vezetik, akkor most azonnal tegyen eleget az ígéreteinek! Ne rejtőzzön tovább a manipuláció és az álhírek mögé!

Nyomatékosan felszólítjuk, hogy hozza nyilvánosságra azokat a bizonyítékokat és vallomásokat, amelyekről beszél! Ellenkező esetben hagyja abba a hazugságok terjesztését és a saját érdekei védelmét! Az emberek megérdemlik a valódi igazságot és az átláthatóságot!
Jogász, illetve jogi tudása és jogi segítségei révén tudnia kell, hogy a bizonyítékok nyilvánosságra hozatala semmilyen szankciót nem von maga után, kivéve, ha szavai csak félrevezetés és üres rágalmazás.

Ha mégsem hajlandó egyetlen lépést sem tenni az ígéretei betartása felé, akkor az bizonyítani fogja, hogy soha nem volt más, mint egy hazug politikus, aki csak saját hatalmát és érdekeit tartotta szem előtt!

Várjuk a cselekedeteit és a valódi változást!

     Kiadó: Új Magyar Birodalmi Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.