OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2024. március 28., csütörtök 08:23

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. március 28., csütörtök (OS) - Az LMBTQP-propagandafelvonulás helyett a Mi Hazánk ellentüntetését tiltotta be a rendőrség (1. rész)

    Az LMBTQP-propagandafelvonulás helyett a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltotta be a rendőrség a homoszexuális pedofilbotrányok ellenére idén is, noha ugyanabban a lehetséges első másodpercben nyújtotta be mindkét fél a bejelentését. A kormánytól az LMBTQP-propagandafelvonulás mindenkori betiltását követeli a Mi Hazánk, különben szemfényvesztés a gyermekvédelmi törvény is.

Az LMBTQP-propagandafelvonulás szervezői hálát adhatnak a Fidesz kétharmados győzelméért, mert így a vonaglást hatóságilag nem tiltják be: sajnos a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a devianciát népszerűsítő rendezvény megszüntetését követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális aberrációt propagáló felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk. Az ún. gyermekvédelmi törvény szerint sem volna szabad homoszexuális propagandát folytatni gyermekek számára is látható módon, de valójában a kormány ugyanúgy tűri azt, miként a szivárványos zászlók kitűzését közintézményekre, az ezt tiltó törvényjavaslatomat a fideszes többség leszavazta.

Ezért a Mi Hazánk lépett a tettek mezejére, az első lehetséges pillanatban lefoglalva a vonulások főbb útvonalait, több éven át sikeresen. Bizony, amit a Fidesz-kormány nem tud vagy nem akar a felvonulás kapcsán, azt mi megoldottuk.
    
     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.