OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2024. március 28., csütörtök 10:54

Az Autisták Országos Szövetségének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. március 28., csütörtök (OS) -

    Ragyogj kéken!

Az AOSZ kezdeményezésére április 2-án, az Autizmus Világnapja alkalmából idén a felújított Széchenyi lánchíd, Magyarország egyik jelképe, egyben a teljes magyarországi Duna-szakasz állandó hídja kap kék díszkivilágítást. A kampány fővédnökségét immár kilencedik alkalommal Kövér László házelnök vállalta.
Kéken ragyog még április 2-án este Budapest legfiatalabb, a 21. század eleji igényeknek maradéktalanul megfelelő, többfunkciós kulturális létesítménye, a Müpa is.

Autista focirajongókat lát vendégül az MTK

Az Autizmus Világnapja alkalmából meglepetéssel készült az AOSZ és MTK Budapest. Autista társaink nem csak a páholyból nézhetik a március végi meccset, hanem közvetlen közelről is részesei lehetnek a mérkőzésnek: az autista gyermekek, felnőttek, szurkolók kísérik a játékosokat a pályára a mérkőzés előtt. Az MTK Budapest mezt ajándékoz számukra, amit emlékül hazavihetnek.

     Kiadó: Autisták Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.