OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2024. április 2., kedd 03:57

A Magyar Evőversenyzők Országos Szabadidősport Szövetsége közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. április 2., kedd (OS) -

    A világon sok országban már elfogadott és évek óta űzik ezt a sportot, nálunk nagyon nagy divatja van a challenge kihívásoknak, de ilyen hivatalos versenysorozat most első alkalommal indul és bizony ez már most felkeltette a külföldi versenyzők érdeklődését.
Az Angol bajnok Jones Dawis már alig várja hogy versenyezhessen a nyertesünk ellen, de James Webb aki a világranglista 5. helyezettje és a csirkeszárnyevés világbajnoka – 224 db-ot evett meg 10 percen belül – már jótanácsokat is üzent és ötleteket is adott a versenyzőknek, sőt felajánlotta ha meghívást kap Ő nagyon szívesen ellátogat a nagy döntőre is augusztus 25 .-én a Budapesten megrendezett Burger-Blues-Beer fesztiválra ahol a nagy színpadon mutatkozhat be első alkalommal a Magyar bajnok.

     Kiadó: Magyar Evőversenyzők Országos Szabadidősport Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.