OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2024. április 3., szerda 08:54

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. április 3., szerda (OS) - Nyilvánosan olvasható az Árnyékkormány szociáldemokrata programja

    18 hónap munka és 15 országos programbemutató után, több mint ezer szakértő bevonásával végre elkészült és nyilvánosan olvasható az Árnyékkormány programja.

Az Árnyékkormány Dobrev Klára vezetésével azért alakult meg 2022 szeptemberében, hogy bebizonyítsuk, van kormányzóképes ellenzéki erő, van politikai alternatívája a milliárdosok uralmának, és van remény arra, hogy hazánk újra a tisztességes magyarokról szóljon. Ezért alkottuk meg a szociáldemokrata fordulat programját: mi azon dolgozunk, hogy visszavegyük Magyarországot Orbán milliárdosaitól, hogy végre a gürcölő magyarok is európai jólétben élhessenek. Erről szól az Árnyékkormány programja, egy gyermekbarát, igazságos, fejlődő, biztonságos és európai Magyarországért!

DK Sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.