2024. május 2. csütörtök

2024. április 5., péntek 12:09

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. április 5., péntek (OS) - Ha elveink ellen támadnak, összezárunk, nem kicsit, nagyon! A nemzeti konzervatív világ mára megtanulta, hogy amikor tétlenül szemlélte a korrupció és az ultraliberális pártok, valamint segédcsapataik sáskajárását, akkor a közösségi javak felfalásának adott szabad utat.

Itthon is véget kell vetni, hogy pénzéhes képviselőink vagy annak jelentkezők hazánk polgárai ellen szövetkezzenek, álmaikban birodalmi helytartókká válhassanak. Ők megélhetési politikusként idegen érdekeknek eladják nemcsak szolgálatukat, hanem lelküket is.

Ennek megakadályozására szolgál, ha elveink előretörésével Brüsszel mellett, nemzetünk minden tagjának fővárosát, Budapestet is visszafoglaljuk. A közelgő európai uniós és a magyarországi önkormányzati választások kezünkbe adták a lehetőséget. Előre mehetünk és nem hátra kell lépnünk.

Tapasztaltuk, hogy az ellenzéki képviselők azoknak, akik bizalmat adtak nekik, hátat fordítottak, és az Európai Unióban gyékényen árulták nemzetünk polgárainak érdekeit. Az ármánykodó árnyékkormány láthatatlan "titkosszolgálati" minisztere szövetkezik a külföldi pénzekből táplálkozó NGO-kal, és oknyomozóknak álcázott tollforgatókkal támadja demokratikus alkotmányos rendünket. Hataloméhesen, fogcsikorgatva fenyegetőznek, előre isznak a medve bőrére, és attól sem riadnak vissza, hogy a legitim miniszterelnök lemondását követeljék. Erre a válasz: a demokráciában a nép dönt!

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány