OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2024. április 9., kedd 11:54

A Magyar Evőversenyzők Országos Szabadidősport Szövetségének közleménye
    Budapest, 2024. április 9., kedd (OS) - Te megtudnál enni 3 kg tésztát 40 perc alatt? Ha igen TE lehetsz a Magyar Evő versenyzők Országos Bajnokságának májusi selejtezőjének bajnoka

        Még mindig nem áprilisi tréfa és nem kacsa, igen hamarosan startol az első Magyar Országos Evő Bajnokság!
     Májusban a Ha Mo Bisztró adja az otthont a legelső fordulónak, ahol bizony nem kevesebb, mint 3kg Pad Thai-t kell legyőznie 40 percen belül annak, aki szeretne bekerülni a nyár végi nagy döntőbe és megszerezni a Magyar Bajnoki címet, amivel nem csak a dicsőség jár és a nyeremények, hanem lehetőséget kap arra is, hogy Amerikában képviselje hazánkat, ahol bizony már nagy őrület övezi ezt a sportot. A tészta monstrumot eddig challenge formájában csak egy személynek sikerült legyűrnie, te megtudod csinálni?
Ha valaki részt szeretne venni, akkor itt a lehetőség nevezzetek és legyetek részesei ti is.Minden részletet a szövetségi honlapon megtaláltok.

     Kiadó: Magyar Evőversenyzők Országos Szabadidősport Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.